• -

Paardenmarkt 2015 Elst

De Paardenmarkt 2015 is weer een feit. Hieronder staan de foto’s van de eerste (alcohol-vrije 😉 ) ronde. Ziet er allemaal weer goed uit, het aantal paarden loopt iets terug voor mijn gevoel. Maar de opkomst is nog steeds indrukwekkend. Wordt vervolgd….

De tweede ronde was ook weer zeer geslaagd!! De kinderen hebben lol gehad op de kermis en er zijn weer aardig wat biertjes gesneuveld 🙂 . Het is met familie, vrienden en kennissen weer een geslaagde dag geworden, volgend jaar weer!!

 


  • -

vSphere 6.0

Wat is er nieuw en wat gaat er veranderen, lees het op het expert blog van VMware (link staat hieronder). Maar is het wel allemaal beter…. Er is b.v. geen Windows client meer (alles is nu webbased). Deze was al gedeeltelijk afgestoten in 5.5, maar nu zal alles webbased moeten gebeuren. Aan de andere kant zijn er ook voordelen, denk aan VVOLS en vCPU Fault Tolerance. Wat vinden jullie?

 

http://blogs.vmware.com/vmtn/2015/02/vsphere-6-0-vexpert-blog-articles.html

 


  • 9

Allerbeste film ooit?

Category : Movies

Wat is de allerbeste film ooit?

Sinds kort ben ik een film bibliotheek aan het samenstellen op mijn site (zie Movies). Natuurlijk vroeg ik mezelf af wat ik de mooiste/beste film ooit vindt, maarre daar was ik nog niet zomaar uit….. eeh ik ben er nog steeds niet helemaal uit! Ik blijf hangen op of Grosse Pointe Blank (geniale actie-comedy), Indiana Jones and the temple of doom (tja, jeugd sentiment) of The good, the bad and the ugly (beste western ooit)…. Wat zeggen jullie, wat is de beste film ooit?


Recente berichten/opmerkingen

Recente reacties

Berichten/opmerkingen archief